Kako da se Prijavim

▶ Popunite prijavnu formu ONLINE TRENING- klikom na LINK

▶ Nakon toga dobićete uputstvo za plaćanje - Možete platiti ebankingom ili lično u bilo kojoj platnoj instituciji, Paypalom ili putem Western Uniona

▶ Kada izvršite uplatu - dobijate uputstvo za pristup PLATFORMI na kojoj ćete pratiti trening u FEJSBUK grupi za podršku.


Tri meseca. Više od 100 lekcija o pažnji, čitanju,selekciji, razumevanju, pamćenju i organizaciji. Neograničeno vreme pristupa. Neograničen broj ponavljanja. Stalna podrška stručnog tima za roditelje i decu kroz FB grupu, viber, mejl i audio komunikaciju. Dostupno bilo sa bilo koje lokacije na kojoj postoji internet i sa bilo kog uređaja.


Svrha treninga?

Razvoj pravilnih strategija učenja kroz kratko dnevno vežbanje.


Struktura treninga.

Program je podeljen na tri jednomesečna modula: napredne tehnike čitanja, kurs o tehnikama pamćenja i obuka o tehnikama mentalnog mapiranja.

Moduli pokrivaju sve četiri uporišne tačke učenja - psihološka stanja (pažnja i motivacija) prijem, skladištenje i obradu informacija. Na taj način pokrivamo ceo proces sticanja znanja.


Kakva je dinamika?

Radite kada želite i koliko želite. Standardno trening obuhvata pet sesija nedeljno u trajanju od 30 do 45 minuta. Sesije su praktične i teorija je svedena na minimum. 

Ukoliko preskočite neki dan - nije nikakav problem. Samo nastavite tamo gde ste stali.


Kako izgleda rad?

Na platformi postoji snimljen određeni broj kratkih i jezgrovitih video materijala koji polaznici, odgledaju i potom naučeno vežbaju na materijalu koji dobijaju na treningu. 


Kakav je plan rada?

Program je podeljen u tri celine koje smo mi organizovali kao tri mesečne edukacije - 3 radne nedelje po 5 dana (svaki dan po 30-45 min): Nakon toga pauza od neelju dana, pa opet tronedeljni trening. 

Naravno vi treninge i pauze možete da organizujete i drugačije, ali savetujemo da lekcije koje su predviđene za jedan dan budu urađene u tom jednom danu i da ne prelazite više lekcija za jedan dan.

Teme:

Prvi mesec - Tehnike čitanja i razvoj pažnje

Drugi mesec - Tehnike pamćenja i koncentracije

Treći mesec - Mentalno mapiranje - selekcija, povezivanje, pamćenje sistema podataka 


Šta ako polaznici nešto ne razumeju?

Na raspolaganju imate non-stopnu pomoć naših pedagoga - online na grupi ili viberom, telefonom ili mejlom. 


Da li svi mogu da nauče tehniku?

Da, uz izuzetak dece koja imaju probleme vezane za atipičan razvoj ili su deca tipičnog razvoja, ali imaju neku od poteškoća u učenju poput disleksije, disgrafije, ADHDa ili sindroma otežanog čitanja ili rasute pažnje. U tom slučaju koristi se druga metodika.  


Koje rezultate možemo da očekujemo?

Ukoliko se pridržavate zahteva treninga, efikasnost čitanja (brzina i pamćenje) se povećava od 50 - 70%. Dalje, efikasnost pamćenja i prisećanja verbalnih i numeričkih podataka raste za oko 70%. Na kraju, svaki polaznik nači kako da uči deduktivno i sa razumevanjem koristeći mapu uma kao alat. 


Koliko košta trening?

Cena treninga se plaća u tri mesečne rate od po 50€ (ukupno 150€)

Za avansnu uplatu cena je 120€ jednokratno.

Porodični paket -  svi treninzi za svu decu i roditelje iz iste porodice - cena je 190€ - ukupno za svu decu i roditelje - za sve treninge.Kako da se prijavim? 

▶ Popunite prijavnu formu ONLINE TRENING - klikom na LINK

▶ Nakon toga dobićete uputstvo za plaćanje - Možete platiti ebankingom ili lično u bilo kojoj platnoj instituciji, Paypalom ili putem Western Uniona

▶ Kada izvršite uplatu - dobijate uputstvo za pristup PLATFORMI na kojoj ćete pratiti trening u FEJSBUK grupi za podršku.Copyright © 2017 Uči lako saznaj kako. Sva prava zadržana. Izrada sajta - GW :: Optimizacija sajta - WBS