eFranšiza Škole intelektualnih veština

EDUKATIVNI BIZNIS ZA POJEDINCE I OBRAZOVNE CENTRE

 

Tehnike učenja na svakom uređaju

Tokom pandemije razvili smo online sistem efikasnih i svima pristupačnih edukacija. 

Tehnike čitanja, pamćenja, mapiranja i organizacije, koje vodimo proteklih 20 godina, metodički smo preuredili i podigli na online platformu. 

Treninzi su dostupni gde god postoji internet, na bilo kojem uređaju, vremenski su neograničeno dostupni i finansijski su veoma pristupačni. 

DA LI SU SE ONLINE TRENINZI POKAZALI EFIKASNIM?

 

Od usta do uha

Od aprila 2020te do sada edukacije je pohađalo više od 3000 polaznika, a više od trećine je došlo po preporuci.

Preporučivali su nas uglavnom kolege prosvetni radnici, edukatori kao i oni koji vole da uče, ali imaju malo vremena - koji su postali najveći ambasadori naše platforme. 

Zbog toga smo napravili poslovni model koji aktivnim preporučiteljima omogućava da zarade, dodatno se edukuju i razviju svoj edukativni posao.

O ČEMU SE TAČNO RADI?

 

Edukativni biznis za 30 dana 

Uzimanjem eFranšize dobijate svoju online školu intelektualnih veština sa gotovim obukama koje možete da preporučujete. Nije važno gde živite. Polaznici se prijavljuju elektronski. Bilo kada. Broj polaznika je neograničen. Zarađujete od svakog polaznika koji se uključi u obuke. Oni koji su skloniji preduzetništvu mogu da zarade i od učlanjivanja novih kolega u eFranšizu. 

A KOLIKO MI JE VREMENA POTREBNO?

 

Dva sata rada dnevno je dovoljno

eFranšiza je dodatni posao sa minimalnim ulaganjem i novca i vremena. Može da vam omogući da sa dva sata rada dnevno zaradite pristojan profit kao dopunu mesečnom budžetu. Napravljen je za ljude koji vole edukacije i lično usavršavanje, ali nemaju vremena, sredstava ili znanje da grade svoj edukativni biznis. Kod eFeanšize dobijate sve što je potrebno da odmah pokrenete posao - predavanja, materijale i administraciju oko uključenja polaznika. Vi preporučite, neko pristane, plati i već je u školi na predavanjima, ima konsultacije i edukuje se. 

Naravno, ovaj posao možete da ga radite i kao celodnevni, u kom slučaju očekujete i daleko bolje finansijske rezultate. 

KO MOŽE DA UZME E-FRANŠIZU?

 

Za predavače i biznis korisnike

Iako je najprirodnije da eFranšizu uzme neko iz sveta predavača, bilo ko, ko voli lični razvoj ili je u kontaktu sa potencijalnim klijentima može da bude franšizer.

KAKO TAČNO IZGLEDA E-FRANŠIZA?


Kompletan biznis

Kao naš eFranšizer imate tri stvari na raspolaganju. Prvo, gotove edukacije sa radnim materijalima koji se kontastantno dopunjavaju i razvijaju i koje preporučujete i u njih uključujete polaznike. O svima njima brine se sistem. Edukacije, pomoć oko administracije, pristupanja, konsultacije - dobijate kroz servis koji vam dajemo mi kao eFranšiza. Na vama je samo da preporučite, uključite polaznike, naplatite cenu kursa i da održavate kontakt sa njima zbog daljih edukacija.

A KAKO DA SE UPOZNAM SA PLATFORMOM I EDUKACIJAMA?

 

Korisne edukacije

Prvi korak ka pokretanju posla je da probate, odnosno da pohađate bar edukaciju o tehnikama čitanja za odrasle. Kada lično, ako već niste, steknete osnovni set kompetencija i sami budete u ulozi klijenta - bez problema ćete moći da preporučite program bilo kome. Osnovna ideja sistema je da eFranšizer može da preporučuje proizvod samo ukoliko je i sam korisnik.

Naravno u okviru eFranšiznog paketa dobijate i poslovni konsalting u oblasti prodaje, komunikacije sa klijentima, administracije i marketinga. Kolege koje vode biznis deo edukacije biće tu za Vas kad god je potrebno kako biste pokrenuli i održavali posao. Mi se ovim poslom bavimo skoro dvadeset godina, tako da na većinu pitanja koja mogu da iskrsnu možemo da odgovorimo. 

KOLIKO KOŠTA E-FRANŠIZA?

 

Ulaganje

Ulaganje u eFranšizu tzv. glavna franšizna naknada je do marta 2021 GRATIS. Dakle, uzimanjem paketa od četiri edukacije što ukupno košta 4 x 20€, dobijate franšizno pravo na komercijalnu ekspolataciju imena, obeležja i svih resursa “Škole intelektualnih veština”, konsalting podršku, dizajnirane materijali, naša administracija klijenata i metodičke obuke. 

Osim toga postoji mesečni trošak zakupa platforme od 9€ i to su svi troškovi.

KAKO ZARAĐUJEM?

 

Dva izvora vaših prihoda

Kroz e-Franšizu možete da zaradite na dva načina - direktnim preporukama i kroz pasivne prihode. 

Na prvom mestu zarađujete od preporučivanja i komisione prodaje treniga. Za svaki prodati trening dobijate 25% od naplaćene cene. 

Drugo, prihod ostvarujete i pasivno - dobijate po 15% od svake prodaje koju naprave pojedinci koje ste vi nekada uključili u posao.

KOLIKA JE REALNA ZARADA?

 

Procena zarade

Ukoliko mesečnu uključite recimo jednog polaznika dnevno i on u mesec dana kupi dve edukacije - zarada je 300€. 

Ovo je neki minimum koji bi trebalo da ostvarite sa oko dva sata rada dnevno od sopstvene prodaje. 

Ako odlučite da pravite partnersku mrežu koja će dalje preporučivati edukacije - onda zarađujete po 15% od svakog novog upisa. 

Ako imate 10 svojih saradnika - koji prodaju samo po 10 treninga - to je 350€ pasivnog prihoda.

KAKO JE FRANŠIZA OGRANIČENA?

 

Ceo svet

Pošto je eFranšiza online model edukacije  ona nema teritorijalno ograničenje kao klasične franšize. Možete uključiti polaznike iz Novog Sada, Novog Sela ili dijasporu iz Novog Zelanda. 

Na raspolaganju imate sve ljude koji poznaju srpski, bošnjački, hrvatski ili crnogorski jezik  

KAKO DA POČNEM?

 

Napravi korak

Počinjete tako što ćete popuniti UPITNIK i obaviti inicijalni razgovor sa našim timom.


Copyright © 2017 Uči lako saznaj kako. Sva prava zadržana. Izrada sajta - GW :: Optimizacija sajta - WBS