Vi imate probleme sa učenjem, samo zato što vas nikada nisu naučili kako da učite.

Interesantno je da skoro svaka osoba, nezavisno od uzrasta, osim 0.03% ultra darovitih, ima probleme sa koncentracijom, motivacijom, čitanjem, razumevanjem i pamćenjem.
Istraživanja pokazuju da je to posledica dve stvari: odsustva bilo kakvog treninga u oblasti mentalnog funkcionisanja i informatičke revolucije u kojoj živimo. Danas osoba bez adekvatnog treninga jednostavno ne može da obradi sve informacije koje neprestano dolaze do nje.

Naš mozak je predodređen za učenje i mi, u stvari, osim kada učimo “za školu” nemamo probleme u učenju. Zbog toga, bilo koje dete ili odraslog čoveka od lakšeg i kvalitetnijeg učenja deli samo nekoliko dana dobrog treninga, što smo do sada, nebrojeno puta imali priliku da vidimo u praksi.

Ako želite da se jednom za svagda rešite ovih problema i naučite dobre tehnike učenja, prostudirajte naše programe i javite nam se da vas posavetujemo koje vam opcije stoje na raspolaganju.

Brzo Čitanje – 8UĐ3NJ3 U5P4V4N0G G3N1J4

9/10 FEB – Beograd i Novi Sad

Brzo čitanje je dvodnevni trening na kojem prepoznajemo i rešavamo glavne probleme u učenju poput koncentracije, pažnje, motivacije i zaboravljanja i radimo na treniranju i usvajanju tehnika Brzog Čitanja.

Na kraju ovog treninga čitaćete minimum 85% brže, i učićete još oko 30% efikasnije zbog uvođenja posebnog modela organizacije u učenje. Rezultate koje postižete pokazujemo testovima, tako što merimo vaše sposobnosti na početku, tokom i na kraju treninga.

Trening traje u subotu od 10h do 16h, a u nedelju od 9h do 12:30h.

Ukoliko želite da pročitate više o treningu, to možete učiniti OVDE.

Mentalne Mape – učenje celim mozgom

10 FEB – Beograd i Novi Sad

Mentalne Mape su trosatna radionica tokom koje učesnici učestvuju nekoliko praktičnih segmenata čiji je cilj da im pokažu: kako funkcioniše njihov mozak u učenju, šta su to mentalne mape i kako se vode beleške na novi kreativan i efikasan način, kako se najbolje organizuje učenje, kako da obnavljamo i aktiviramo naše znanje, kako da tražimo ključne reči i tako uštedimo i do 70% vremena u učenju.

Trening počinje u nedelju u 13h i traje do 16h.

Ukoliko želite da pročitate više o treningu, to možete učiniti OVDE.

Info

Javite nam se da nam kažete šta vam smeta u vašem učenju, koje biste promene želeli da uvedete i vas posavetujemo koje vam opcije stoje na raspolaganju:

kontakt 1: Dženana Čivović (Novi Sad), Organizator treninga i + 381 63 7 123 196, info@proja.co.rs,

kontakt 2: Bojana Obradović (Beograd), Organizator treninga, + 381 63 850 90 55, bojana@proja.co.rs

telefon 3 (Podgorica):+ 382 69 155 265, Amir Arabelović, Organizator treninga u Crnoj Gori

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone