Tesla i TED Online program 

lični trener, gde god da ste i kad god vama odogovara

Skype-Logo

INFO i rezervacije putem Vibera: +381 64 34-25-865

Online program efikasnog učenja obuhvata trening i mentoring proces kroz koji klijent usvaja TED, TESLA program ili bilo koji pojedinačni trening (Brzo Čitanje, Tehnike Pamćenja, Mentalne Mape i Organizacija učenja) u individualnom radu sa trenerom.

Pod trening procesom podrazumevamo usvajanje osnovnih kompetencija programa ubrzano učenje. Mentorstvo sledi nakon treninga, tokom čega klijent podiže stečene veštine na viši nivo i optimizuje njihovu primenu na svoju materiju.

Kod Online mentorskog treninga komunikacija se odvija putem Skajpa, u vreme koje odgovara klijentu i treneru.

Kako je trening organizovan:

Online trening je podeljen na sesije koje se odvijaju jednom ili dva puta nedeljno u trajanju od po 90 minuta. Između sesija klijent dobija radne zadatke čiji je cilj generisanje iskustva u primeni tehnike i priprema za naredni modul.

Pojedinačni treninzi (Čitanje, Pamćenje, Mentalne Mape i Organizacija učenja) obuhvataju 5 sesija i konsultacije sa trenerom između tih sesija. TED i TESLA Online Program obuhvata ukupno radnih 20 sesija čiju dinamiku određuju klijent i trener dogovorno. Može trajati minimum 3 nedelje ili maksimum 4 meseca.

Sadržaj TESLA ONLINE programa

ONLINE Mentorski trening se sastoji iz četiri kompetencije:

  1. Brzo čitanje – stiču se tehnike za brzo čitanje različitih tipova literature, 1trenira se koncentracija,
    motivacija i prisećanje. Rezultat je minimum 85% brže čitanje.
  2. Mentalne mape – Kroz vizuelne beleške radi se selekcija informacija (odvajanje bitnog od nebitnog), povezivanje, memorisanje, organizacija u učenju i podizanje koncentracije i pažnje na viši nivo.
  3. Tehnike pamćenja – Stiču se memorijske tehnike, sa akcentom na „skladištenju“ informacija u dugoročnoj memoriji, kao i strategije za prevenciju zaboravljanja. Koristi se za pamćenje naziva, definicija, klasifikacija, nizova, nabrajanja, ili numeričkih vrednosti, kao što su godine, datumi i formule.
  4. Organizacija učenja – predstavlja skup oprobanih strategija i tehnika koje daju najbolje rezultate u učenju. Nakon treninga ćete imati kompletan algoritam učenja:  kako da krenete sa učenjem, koliko, kada, kako i šta da učite.

 

INFO i rezervacije: 064 34 25 865

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone