TESLA InQubator 

Ulaganje u uspešnu budućnost

INFO i rezervacije: +381 64 34-25-865

Investicija u znanje plaća najbolje kamate

 Bendžamin Freklin

Kako položiti sve ispite u februarskom roku:

– Započni nedelju PRAVOM dozom PRAVE MOTIVACIJE za učenje!

– NAUČI DA UČIŠ brzo i efikasno + da stvarno zapamtiš naučeno!

– Dovoljno je SAMO 3H DNEVNO kad se uči na pravi način!

– Završi nedelju PRAVOM dozom MOTIVACIJE da istraješ i stekni PRAVE NAVIKE!

– Ostavi vikend za NEZABORAVAN PROVOD sa društvom

Jednostavno – upiši TESLA InQubator!!!

 

TESLA InQubator je najnoviji program kreiran specijalno za studente (ili srednjoškolce završnih razreda) koji žele da nauče da uče i polože sve ispite, a da im to ne oduzme svo moguće vreme ovog sveta!!! Ovaj inovativni edukativni program idealno je optimizovan i traje 8 nedelja – studentske sesije se održavaju ponedeljkom i petkom u Školi intelektualnih veština u trajanju od 3 sata (od 18 do 21h).

CILJ programa je da se omogući studentima i srednjoškolcima da steknu tehnike, veština i navike za efikasno učenje, koje će im pomoći da pripreme ispite kvalitetnije i sa manje uloženog truda i vremena.

Ideja programa je da na svakom od treninga osoba stekne određene veštine za efikasno učenje.

TESLA InQubator se sastoji od četiri treninga:

 

Benefiti programa

Na treningu Brzo čitanje pored toga što se uče tehnike za brzo čitanje (razne literature), trenira se koncentracija, pažnja i prisećanje. Rezultati treninga je da polaznici nauče da čitaju minimum 85% brže, uz zadržavanje razumevanje i prisećanja.

Kod treninga Mentalne mape učimo polaznike tehnikama vođenja vizuelnih beležaka, selekcije informacija (odvajanje bitnog od nebitnog), memorijom, podizanjem koncentracije i pažnje na viši nivo.

Na Treningu Tehnike pamćenja radi se  na tehnikama memorije, sa akcentom na „skladištenju“ informacija u dugoručnoj memoriji, kao i strategijama za prevenciju zaboravljanja, i fenomenima koncentracije i motivacije. Takođe se radi na uvežbavanju tehnika pamćenja kojima se mogu pamtiti nazivi, definicije, klasifikacije, nizovi, nabrajanja, ili numeričke vrednosti, kao što su godine, datumi i formule.

Organizacija učenja predstavlja skup oprobanih tehnika koje daju najbolje rezultate u učenju. Na treningu se stiče oproban algoritam učenja,  znaćete tačno kako da krenete sa učenjem, koliko, kada, kako i šta da učite. Kroz trening se ovladavaju pravilima organizacije efikasnog učenja.

INFO i rezervacije: 064 34 25 865

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone