Brzo čitanje je praktičan trening na kojem kroz trening percepcije, motorike oka i koncentracije i deduktivnog razmišljanja radimo na povećanju brzine čitanja, koncentracije i prisećanja bilo koje materije.

Teme koje se obrađuju na treningu su problemi i limitirakuća uverenja u čitanju i učenju, razvoj perceptivnih sposobnosti, razumevanja i prisećanja, upravljanje koncentracijom, motivacionim strategijama i zdrave navike u učenju.

Tokom treninga usvajamo nekoliko tehnika čitanja: osnovnu tehniku čitanja, jednorednu tehniku, Alfa Metod i Focus Point tehniku. Takođe radimo na njihovoj primeni na stručnoj, informativnoj literaturi i ne beletristici.

Trening traje dva dana po šest sati i održava se obično vikendom.

Učesnici na treningu dobijaju materijale za rad (priručnik prilagođen uzrastu), a nakon treninga su dostupne individalne i grupne konsultacije, dodatni materijali za vežbanje, kao i napredni moduli za vežbanje (Brzo Čitanje – Online Modul – jednomesečni trening za uvežbavanje percepcije).

Nakon minimum tri nedelje od završenog treninga učesnici se kvalifikuju za polaganje sertifikata koji se dobija ukoliko polaznik zadovolji propisane standarde.

Trening mogu pohađati sve osobe starije od 9 godina. Mlađi učesnici su takođe dobrodošli, uz prethodno savetovanje sa roditeljima.

Više informacija možete da dobijete klikom na LINK, telefonom ili Viberom na broj +381 64 0830 367 ili putem mejla info@proja.co.rs

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone