DOBRODOŠLI

Đaci, studenti i roditelji, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da otvaramo regionalni centar u Podgorici.trans

Otvaranjem centra u Podgorici svim zainteresovanim polaznicima biće omogućeno da redovno pohađaju treninge po izboru u okviru programa:

TESLA i TED programi  za efikasno učenje četvrtu godinu za redom beleže izuzetne uspehe u Crnoj Gori. Studenti, srednjoškolci i osnovci su već imali priliku da pomoću ovih programa unaprede intelektualne sposobnosti i rezultate u učenju.

Takođe, po prvi put se organizuje seminar za roditelje i edukatore pod nazivom Roditelj kao mentor. Cilj seminara jeste da roditelji i edukatori nauče alate za upravljenje razvojem sistema učenja deteta.

PROMO predavanja

Pozivamo sve zaiteresovane đake, studente i roditelje da prisustvuju PROMO predavanjima gde će treneri predstaviti koncept programa za EFIKASNO i UBRZANO UČENJE, sa osvratom da pojedinim tehnikama i veštinama. Cilj je da se što veći broj zainteresovanih polaznika informiše o načinima na koje mogu olakšati proces učenja i učiniti ga zanimljivijim i kreativnijim.

Termini prvih PROMO predavanja su:

TESLA Program – 31. maj 2017. godine od 19h

TED Program i seminar Roditelj kao mentor-  31. maj 2017. godine od 19h

 

PLAN TRENINGA

Nakon promo predavanja, Škola intelektualnih veština će redovno organizovati treninge za sve programe. Programi su organizovani da na najkvalitetniji i najefikasnji način pomognu polaznicima da uspešno unaprede svoje intelektualne veštine i sposobnosti. Treninzi su posebno prilagođeni različitim uzrastima i potrebama, detalje možete naći na stranicama programa ili se detaljnije informisati putem razgovora sa mentorima-savetnicima škole.

Prvi termin za TESLA program, počinje treningom Brzo čitanje 22. i 23. april

Prvi termin za TED program, počinje treningom Brzo čitanje 22. i 23. april

Prvi termin za seminar Roditelj kao mentor 22. april

 

 

INFO i rezervacije putem vibera: +381-64-34-25-865 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone