Tehnike Efikasnog Učenja za Maturante

Rešite se stresa. Ubrzajte spremanje mature i prijemnog ispita.

„Škola Intelektualnih Veština“ i ove godine organizuje trening za 40 maturanata, sa ciljem da im omogući da lakše i brže nauče gradivo za polaganje maturskog i prijemnog ispita.

ilustracija_27Iskustvo pokazuje da od 750 maturanata koje smo do sada obučavali, 80% prekasno počinje sa pripremanjem maturskog ili prijemnog ispita. To sa sobom, uprkos pripremnoj nastavi, nosi jako veliku dozu blokirajućeg stresa, koji dovodi do daleko lošijiih rezultata. Zbog toga smo kreirali trening pomoću kojeg, smanjujemo vreme potrebno za pripremu ispita i asistiramo učenicima, a i roditeljima da lakše prođu kroz ovaj izazov.

Trening obuhvata dva modula. Prvi nosi naslov „Brzo Čitanje i Organizacija učenja“ i obuhvata nekoliko najefektnijih tehnika, čitanja, organizacije i obnavljanja kojima se učenje ubrzava do dva puta. Drugi modul  je opcioni i obuhvata  „Memorijske tehnike“ – radionice na kojima se izučavaju tehnike za efikasno pamćenje nabrajanja, definicija i klasifikacija.

Treninzi su praktični – počinju testom kojim se utvrđuju problemi koje u učenju ima svaki polaznik, nakon čega se otkrivene loše strategije zamenjuju korisnim tehnikama, koje polaznici treniraju i na kraju polažu poslednji test, na kojem se precizno očitavaju rezultati napretka.

ilustracija_30Treninzi oduzimaju jako malo vremena od spremanja ispita – traju samo dva dana po modulu. Osim toga, poboljšavaju efekte bilo koje pripremne nastave (ukoliko je učenik pohađa), jer mi se ne bavimo predmetima, nego pitanjem kako bilo koji predmet da naučite brže i efikasnije.

Tehnike su upotrebljive odmah nakon treninga, a prve rezultate poboljšanja polaznici uočavaju već nakon prva tri sata treninga. To znači da nakon dvodnevnog treninga svaki polaznik momentalno počinje da uči brže  efikasnije.

Cene treninga su: 75€ za prvi i 75€ za drugi modul. Ukoliko se rezervišu oba modula odobravamo popust od 15% i onda oba modula umesto 150€ koštaju 120€.

Za dodatne pogodnosti, kao npr otplatu na rate ili ukoliko želite više informacija o sadržini i benefitima treninga možete da nas kontaktirate na: 063 7 123 196 ili putem mejla na info@proja.co.rs

 

Misli Duboko, Vidi Široko!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone