Call centar +381 63 7 114 280 | info@intelektualnevestine.rs

Kreativne beleške koje aktiviraju puni potencijal za učenje!

Mentalne mape su dvodnevni praktični trening. Bazirane su na najsavremenijim istraživanjima  u oblasti neurofiziologije i psihologije. Predstavljaju ekstrat efikasnih tehnika za razumevanje, povezivanje, pamćenje i prisećanje. Najjednostavnije rečeno tehnika mentalnog mapiranja nam pomaže da učimo pomoću slika i grafikona, što naš um prihvata oko 130 puta brže nego li učenje suvoparnih – digitalnih informacija.

Mentalne mape daju osnov jasnom, jednostavnom i temeljnom učenju sa lakoćom.

Mentalne mape

Trening Mentalne Mape se sastoji iz radionica tokom kojih učesnici uče kako da klasične lekcije, definicije, klasifikacije i nabrajanja prevode u šeme, slike i asocijacije.

Na taj način sve što pročitate i treba da naučite slažete po „šarenim, kreativnim  fiokama“ kojima kasnije sa lakoćom pristupate i izvlačite podatak koji vam je potreban.

Mentalne mape ostaju u našem sećanju dugo nakon kreiaranja što ih čini jednim od najboljih alata za organizaciju i pamćenje materije kojom se bavite.

Učesnici vežbaju na unapred pripremljenom materijalu, a po usvajanju osnovnih tehnika prelaze na učenje sopstvenog gradiva.

Trening mogu pohađati polaznici stariji od 11 godina.

Tehnika je primenljiva odmah nakon treninga.

Gde se treninzi održavaju?

Za sada radimo u Beogradu, Novom Sadu, Podgorici, Nišu, Kragujevcu, Čačku, a od zime 2014/2015 krećemo i sa treninzima u Sarajevu.

Kako da se detaljnije raspitam o Školi i treninzima?

  • OPŠTI INFO CENTAR za SRB, BIH i CG: info@intelektualnevestine.rs, +381 65 8001 499
  • REGION Niš: vlada@intelektualnevestine.rs, 065 5919 058
  • REGION Kragujevac: sanja@intelektualnevestine.rs,  065 3597 825
  • FCB: Škola Intelektualnih Veština, FCB Fan Page: Škola Intelektualnih Veština