Informacije na broj: 📞063-864-33-41


PRVA NOVOSADSKA ŠKOLA EFIKASNOG UČENJA

Od kraja 2019. godine u Novom Sadu, “Škola intelektualnih veština” u saradnji sa dva edukativna centra “Školarkom” i “Odrastalištem” otvara više programa razvoja intelektualnih kompetencija za osnovnoškolske grupe, srednjoškolce, studente i odrasle. 

Reč je o praktičnim programima efikasnog učenja - poput Brzog čitanja, Mentalnih mapa i Tehnika pamćenja koje je do sada pohađalo više od 30,000 polaznika iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Na njima učimo konkretne tehnike i strategije učenja - koje su primenljive odmah nakon završetka treninga 

Ovi programi odvijaju se jednom mesečno, vikendom gde se ciklično smenjuju sva tri treninga. Pošto su treninzi metodički nezavisni, zainteresovani polaznici se mogu prijaviti na bilo koji od tri treninga po redu - na sve, jedan ili dva - po sopstvenom izboru. 

A ŠTA UKOLIKO ŽELIMO DUGOROČNI RAZVOJ?


STALNA PODRŠKA KROZ KONSULTACIJE I PEDAGOŠKI PROGRAM

Nakon završenih obuka, polaznici imaju na raspolaganju “jedan na jedan” podršku u primeni i u daljem unapređenju tehnike. 

Takođe, osnovnoškolski uzrast nakog usvojenih naprednih tehnika učenja ima mogućnost da se od sledećeg septembra pridruži i godišnjem TESLA Kids programu. Reč je o pedagoškom programu čiji je cilj da podigne nivo tehnike u učenju, da potpuno osamostali decu u učenju i utiče na promenu navika i stavova prema učenju. 

ŠTA SE DEŠAVA UKOLIKO IMAMO NAROČITE PROBLEME U UČENJU ILI IMAMO PREMALO GODINA?PROGRAM ZA OTKLANJANJE POTEŠKOĆA U UČENJU I PROGRAM ZA RANU STIMULACIJU

Od septembra 2020. Godine u Novom Sadu planiramo otvaranje specijalizovanih programa za ranu stimulaciju i za rešavanje poteškoća u učenju. U njemu ćemo znanja iz oblasti logopedske struke kroz TESLA Logo i Tesla Babies program primeniti na prevenciju nastanka niza problema koji danas muče većinu osnovaca, ali i na reedukaciju ukoliko imamo probleme sa početnim čitanjem, pisanjem, pažnjom itd. 

Tesla Babies je grupni program za decu od 3 do 8 godina, a Tesla Logo Individualni program za polaznike od 3 godine pa na dalje.

A DA LI JE MOGUĆE INTEGRISATI PROGRAM U REDOVNO UČENJE KOD OSNOVACA?


PRVI PRODUŽENI BORAVCI U KOJIM SE UČE TEHNIKE UČENJA

Kao i u Beogradu, nakon obuke koju trenutno sprovodimo sa kolegama iz boravaka u Novom Sadu, u septembru počinju sa radom boravci u kojima će deca učiti tehnike učenja. 

Namenjeni deci od prvog do četvrtog razreda, ovi boravci će biti mesta kroz koja će deca tokom nižih razreda osnovne škole naučiti tehnike učenja i spremna i samostalna dočekati peti razred. 

Same tehnike učenja učenici dobijaju besplatno - plaćaju samo redovnu cenu boravka. 

Upis, odnosno rezervacije zbog popunjenosti kapaciteta su već u toku. Iako za sada ograničeni kapacitetom, nadamo se da ćemo do kraja sledeće školske godine u programe TESLA Kids boravaka moći da uključimo više novosadskih mališana.


RASPORED 2020

TESLA PROGRAM 

Polaznici stariji od 15 godina (I razred srednje škole pa na dalje)

22/23 februar Mentalne mape

20/21 mart Tehnike Pamćenja

24/25 april Brzo ČitanjeTESLA KIDS PROGRAM

Polaznici od 9 do 14 godina 

22/23 februar Napredne tehnike čitanja za osnovce

20/21 mart Mentalne mape za decu

24/25 april Tehnike pamćenja za decu


Copyright © 2017 Uči lako saznaj kako. Sva prava zadržana. Izrada sajta - GW :: Optimizacija sajta - WBS