Mentalne Mape su dvodnevni trening tokom kojeg učimo kako se prave Logičko-kreativni dijagrami koji povezivanjem slike, boje, kreativnosti i logike podižu kvalitet i brzinu učenja na viši nivo i utiču na sposobnost logičkog i kreativnog razmišljanja. Pomoću njih se rešava većina neadekvatnih strategija za učenje koji postoje u klasičnom obrazovanju i zbog kojih je učenje u modernom svetu postala nefukcionalna i omražena stvar.

ubrzano_ucenje

Na treningu osim kreiranja mapa, savladavamo i tehnike za selekciju ključnih reči, povezivanje gradiva, tzv. „učenje sa razumevanjem” i memorisanje činjenica. Takođe, usvajamo sistem optimalne organizacije u učenju, kao i način za održavanje memorije aktivnom (kako da usporimo i sprečimo zaboravljanje).

Trening Mentalne mape je samostalan i može se pohađati kao prvi trening i za njega nije potrebno predznanje. Traje dva dana po šest sati i održava se obično vikendom.

Učesnici na treningu dobijaju materijale za rad (priručnik prilagođen uzrastu), a nakon treninga su dostupne i individalne ili grupne konsultacije.

Nakon minimum tri nedelje od završenog treninga učesnici se kvalifikuju za polaganje sertifikata koji se dobija ukoliko polaznik zadovolji propisane standarde.

Trening mogu pohađati sve osobe starije od 9 godina. Mlađi učesnici su takođe dobrodošli, uz prethodno savetovanje sa roditeljima.

Više informacija možete da dobijete klikom na LINK, telefonom ili Viberom na broj +381 64 0830 367 ili putem mejla info@proja.co.rs

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone