Trening Planiranje i Organizacija učenja je dvodnevni trening specijal, nastao kao odgovor na probleme koje studenti i đaci imaju prilikom započinjanja i održavanja efikasnosti procesa učenja. Održava se 15/16 avgusta u Beogradu,  i to sa AKCIJSKOM cenom: 7.900 rsd (umesto 12.750 rsd). 

Pre nego što znamo kako da učimo, tj. pre nego što usvojimo veštine koje će nam omogućiti da lakše i brže učimo, suočavamo se sa pitanjima: kako uopšte da započnemo učenje, kako da se organizujemo, odakle da počnemo, kako da se motivišemo, koncentrišemo itd.  Zbog "haosa" pripreme za učenje u koji upadamo svaki put kad treba da "prionemo" na posao, početak učenja se odlaže a mi smo sve više frustrirani. 

Zbog ovih problema koje ima gotovo svaki studnet i đak, odlučili smo da napravimo trening koji će obuhvatiti odgovore na sva ta pitanja. 


Trening Planiranje i Organizacija učenja obuhvata:

- strategije za planiranje (osnove programiranja ciljeva - kako postaviti cilj vezan za učenje i predvideti akcione korake  i praćenje u njegovom ostvarivanju)

- strategije za organizaciju učenja (organizacija vremena, prostora, optimalni uslovi za učenje, organizacija i podela sadržaja za učenje..)

- rad na koncentraciji

- primena visokomotivacionih tehnika

Trening traje dva dana od 9h do 15h. 

Namenjen je polaznicima starijim od 15 godina.

Broj mesta je ograničen. 

Prijava: pozivom na broj 063 86 43 341 ili mailom na info@intelektualnevestine.rs


Copyright © 2017 Uči lako saznaj kako. Sva prava zadržana. Izrada sajta - GW :: Optimizacija sajta - WBS