Brzo Čitanje Online. 

Online trening Brzo Čitanje - 70 lekcija za usavršavanje tehnike čitanja, koncentracije, pamćenja i razumevanja pročitanog. 

Do kraja obuke moći da čitate i pamtite od 50% do 80% brže. Naučićete tri tehnike čitanja i načine kako da dalje razvijate koncentraciju i sposobnost čitanja. 

Nakon završetka treninga vaša tehnika je spremna za upotrebu. Možete je primeniti za čitanje svih vrsta literature. 


Kada i koliko mogu da treniram?

Platforma na kojoj su smešteni naši treninzi je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. 

Sami određujete koliko će trajati cela obuka. Trening može da traje minimalno dva dana ili više - u zavisnosti od vaše organizacije i drugih obaveza. Bukvalno, ako imate 30 minuta dnevno za dve nedelje ćete usvojiti tehniku i čitati daleko efikasnije.

Za vežbanje će Vam biti potreban računar ili telefon, praktikum (koji dobijate od nas), beležnica i nekoliko knjiga za čitanje. Praktikum ne morate da štampate - možete da ga čitate sa ekrana.

Sami birate kada počinjete. Samo aktivirajte vaš nalog i krenite sa vežbanjem kad god vam odgovara.


Koje rezultate očekujemo?

Nakon treninga ćete moći da čitate skoro dva puta brže, a oko 20% vas će čitati i preko 100% brže i efikasnije. 

Ovaj rezultat iznosimo na osnovu statistike napretka vežbača na našoj platformi. To znači da ćete čitajući neku knjigu samo 20 minuta dnevno za mesec dana moći sigurno da pročitate dve knjige. Čitaćete najmanje dvadeset knjiga godišnje - koliko većina ljudi pročita za polovinu života?

Ukoliko imate potrebe više da čitate i možete da izdavjate pola sata do sat dnevno za čitanje, broj knjiga koje ćete čitati na godišnjem nivou će se značajno povećati i može dostići i do 50 knjiga godišnje.25dnevni Mentorski Program.  

Mentorski Online Program je trening proces u trajanju od 30 dana (25 radnih sesija i 5 dana pauze - vikendi) kroz koji pretvaramo naučene tehnike u navike, produbljujemo teme mentalnog razvoja i učimo kompleksnije tehnike čitanja.

Mentorski program je viši nivo obuke Brzo Čitanje i uslov da bi se pohađao jeste da imate završen osnovni trening. Traje oko 30 minuta dnevno i obuhvata 25 sesija koliko nam je potrebno da bismo neuralne puteve koje smo izgradili tokom treninga pretvorili u stabilne magistrale u vašem mozgu. 

***U najavi su treninzi Organizacija učenja, Mentalno Mapiranje, Tehnike pamćenja, kao i treninzi za najmlađe - Tesla Babies i Tesla kids Online program.


Koja je cena treninga?

  • Cena Online treninga Brzo Čitanje je 2,990.00 DIN (26.00 EUR, odnosno 29.00 USD za polaznike koji plaćaju van Republike Srbije). 
  • Cena tronedeljnog Mentorskog Programa je 2,990 DIN (26.00 EUR, odnosno 29.00 USD za polaznike koji plaćaju van Republike Srbije). 

 

Kako ću videti napredak?

Trening počinje i završava se testom. Dosadašnji polaznici pokazuju oko 60% povećanja efikasnosti čitanja. Možete ih i sami pitati o njihovim iskustvima kada se budete pridružili našoj Online Grupi za podršku gde konstantno vežba više od 150 polaznika.

**Jedina ograda koju imamo, jeste ukoliko imate neku otežavajuću okolnost kod same tehnike čitanja - poput disleksije (i na ovome možemo da radimo, ali u 1 na 1 formi).


Kako da se upišem?

Popunite prijavnu formu ONLINE TRENING (2990RSD/26€/29USD) - klikom na LINK

Nakon toga dobićete uputstvo za plaćanje - Možete platiti ebankingom ili lično u bilo kojoj platnoj instituciji, Paypalom ili putem Western Uniona

Kada izvršite uplatu - dobijate uputstvo za pristup PLATFORMI na kojoj ćete pratiti trening i FEJSBUK grupi za podršku.

   


Copyright © 2017 Uči lako saznaj kako. Sva prava zadržana. Izrada sajta - GW :: Optimizacija sajta - WBS