Kognitivne kompetencije

Škola intelektualnih veština se bavi razvojem i realizacijom programa razvoja kognitivnih kompetencija za predškolski uzrast, školsku decu, studente i odrasle. 

Samostalno radimo od 2008. godine i do sada smo kreirali više treninga i dugoročnih programa za podsticanje razvoja intelektualnih sposobnosti. Dugoročno želimo da napravimo platformu koja će pojedincima i organizacijama davati rešenja kako da brže uče i lakše se prilagođavaju promenama.

Obučili smo više od 30,000 polaznika u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini čime smo, kao i po broju od preko 2,500 isporučenih trening jedinica godišnje, jedan od najvećih centar za neformalno obrazovanje u okruženju.


Kako radi postmoderni um

Naš tim se bavi istraživanjem načina na koji uče ljudi u modernom društvu, razvojem sistema efikasnog učenja i kao i treninzima, odnosno edukacijom dece i odraslih .

Naši najpoznatiji proizvodi su treninzi: “Brzo Čitanje”, “Mentalno mapiranje”, “Tehnike pamćenja” i “Organizacija učenja”. Takođe, autori smo i nosioci žiga za programe Tesla Babies i Tesla Logo koji su prvi zakonski brendirani logopedski proizvodi u regionu.


Partnerstvo - Srbija i Crna Gora

Kao vodeći domaći centar radimo sa državom na projektima povećanja funkcionalne pismenosti i kognitivnih kompetencija uopšte (Beograd, Gornji Milanovac, Topola, Čačak, Obrenovac, Pljevlja). U proteklih 10 godina urađeno je više desetina projekata u javno-privatnim partnerstvima. Do kraja 2021, zbog broja naučnih radova postajemo privatni neformalni edukativni i razvojni centar sa najvišim naučnim kvalifikacijama u oblasti problematike intelektualne pismenosti. 


Dostupni uvek i na svakom mestu

Od početka pandemije C.19 zbog bezbednosti polaznika i našeg tima, prelazimo na online rad i do sada smo na platforme uspešno uključili preko 1000 novih polaznika. 

Iako prvobitno prisilan, momenat digitalizacije otvorio je potpuno novu eri u poslovanju - čineći edukacije dostupne svima i geografski, finansijski ali i organizaciono.


Pozovite nas


Copyright © 2017 Uči lako saznaj kako. Sva prava zadržana. Izrada sajta - GW :: Optimizacija sajta - WBS