Škola intelektualnih veština je centar koji se od bavi programima intelektualnog i ličnog razvoja. Samostalno radimo od 2008. godine i do sada smo kreirali više treninga i dugoročnih programa za podsticanje razvoja intelektualnih sposobnosti. Dugoročno želimo da napravimo platformu koja će pojedincima i organizacijama davati rešenja kako da brže uče i lakše se prilagođavaju promenama.

Obučili smo više od 20,000 polaznika u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini čime smo, po broju od preko 2500 isporučenih trening jedinica godišnje, najveći centar za neformalno obrazovanje u okruženju.

Naš tim se bavi istraživanjem načina na koji uče pripadnici modernog društva kao, razvojem sistema efikasnog učenja i treningom, odnosno edukacijom dece i odraslih o alatima ličnog razvoja.

Prepoznaju nas po praktičnim treninzima i motivacionim predavanjima kroz koje popularizujemo mentalno opismenjavanje i promovišemo rad na ličnom rastu. Naši najpoznatiji proizvodi su treninzi: “Brzo Čitanje”, “Mentalno mapiranje”, “Tehnike pamćenja” i “Organizacija učenja”.

Tokom proteklih deset godina razvili smo više pojedinačnih treninga i četiri programa:

Pojedinačni treninzi su:

1. ““Brzo Čitanje””, 

2. “Mentalno mapiranje”, 

3. “Tehnike Pamćenja”, 

4. “Organizacija učenja” i 

5. “Roditelj kao mentor u učenju”. 

Organizovani su u dvodnevnom formatu i fokus im je na tome da polaznik an kraju treninga ima upotrebljivu tehniku koja je spremna za upotrebu. Svi zajedno čine jedinstvenu metodiku učenja, ali se mogu pohađati i odvojeno. 

Četiri programa koje sprovodimo su:

  • Tesla Babies program rane neuralne i saznajne stimulacije za uzrast od treće do osme godine;
  • TESLA kids Program Tromesečni program efikasnog učenja za decu od 8. do 11. godina;
  • Tesla Program – Tromesečni program efikasnog učenja za učenike, studente i profesionalce:
  • Tesla Logo – sistem logopedskih tretmana na Eriskon koučing komunikacionom modelu za učenike nižih razreda osnovne škole koji imaju probleme se fenomenom otežanog čitanja, govora i rasutom pažnjom.

Copyright © 2017 Uči lako saznaj kako. Sva prava zadržana. Izrada sajta - GW :: Optimizacija sajta - WBS