eFranšiza Škole intelektualnih veština

MALI BIZNIS ZA POJEDINCE I OBRAZOVNE CENTRE

 

Tehnike učenja na svakom uređaju

Tokom pandemije razvili smo online sistem efikasnih i svima pristupačnih edukacija. Tehnike čitanja, pamćenja, mapiranja i organizacije, koje vodimo proteklih 20 godina, metodički smo preuredili i podigli na online platformu. 

Treninzi su dostupni gde god postoji internet, na bilo kojem uređaju, vremenski su neograničeno dostupni i finansijski su veoma pristupačni. 

DA LI SU SE ONLINE TRENINZI POKAZALI EFIKASNIM?

 

Od usta do uha

Od aprila 2020te do sada edukacije je pohađalo više od 1000 polaznika od čega je više od trećine došlo po preporuci.

Preporučivali su nas uglavnom kolege prosvetni radnici i edukatori koji su postali najveći ambasadori naše platforme. 

Zbog toga smo napravili poslovni model koji aktivnim preporučiteljima omogućava da zarade, dodatno se edukuju i razviju svoj edukativni posao.

O ČEMU SE TAČNO RADI?

 

Edukativni biznis za 30 dana 

Uzimanjem eFranšize dobijate svoju online školu intelektualnih veština sa gotovim obukama koje možete da preporučujete. Nije važno gde živite. Polaznici se prijavljuju elektronski. Bilo kada. Broj polaznika je neograničen. Zarađujete od svakog polaznika koji se uključi u obuke. Oni koji su skloniji preduzetništvu mogu da zarade i od učlanjivanja novih kolega u eFranšizu. 

Sa druge strane, ako više volite samo predavanja možete da otvorite i mentorsku praksu i da sa učenicima radite na usavršavanju tehnike ili primeni strategija učenja na školsko gradivo. Svakako, za najambicioznije moguće je da rade sve tri stvari paralelno. 

A KOLIKO MI JE VREMENA POTREBNO?

 

Dva sata rada dnevno je dovoljno

eFranšiza je dodatni posao sa minimalnim ulaganjem i novca i vremena. Može da vam omogući da sa dva sata rada dnevno zaradite pristojan profit kao dopunu mesečnom budžetu. Napravljen je za ljude koji vole edukacije i lično usavršavanje, ali nemaju vremena, sredstava ili znanje da grade svoj edukativni biznis. Kod eFeanšize dobijate sve što je potrebno da odmah pokrenete posao - predavanja, materijale i administraciju oko uključenja polaznika. Vi preporučite, neko pristane, plati i već je u školi na predavanjima, ima konsultacije i edukuje se. 

Naravno, ovaj posao možete da ga radite i kao celodnevni, u kom slučaju očekujete i daleko bolje finansijske rezultate  

KO MOŽE DA UZME E-FRANŠIZU?

 

Za predavače i biznis korisnike

Iako je najprirodnije da eFranšizu uzme neko iz sveta predavača, bilo ko, ko voli lični razvoj ili je u kontaktu sa potencijalnim klijentima može da bude franšizer.

Samo je mentorski rad rezervisan za kolege sa predavačkim iskustvom. I za njih smo pripremili paket metodičkih edukacija iz oblasti neuronauka, NLPa, Process Communication Modela, Transakcione analize i Erikson koučing modela koje je potrebno da usvoje kako bi mogli da počnu da rade kao licencirani mentori “Škole intelektualnih veština”. 

KAKO TAČNO IZGLEDA E-FRANŠIZA?


Kompletan biznis

Kao naš eFranšizer imate tri stvari na raspolaganju. Prvo, gotove edukacije sa radnim materijalima za decu i odrasle koje preporučujete i u koje uključujete polaznike koji postaju učenici vaše e-Škole. O svima njima brine se sistem. Edukacije, pomoć oko administracije, pristupanja, konsultacije - dobijate kroz servis koji vam dajemo mi kao eFranšiza. Na vama je samo da preporučite, uključite polaznike, naplatite cenu kursa i da održavate kontakt sa njima zbog daljih edukacija.

A ŠTA AKO NEKO ŽELI DODATAN RAD?

 

Mentorska praksa

Ukoliko neki polaznici koje uključite žele dodatan rad, možete da im ponudite Mentorski rad koji može da bude online ili uživo, individualni u malim ili većim grupama (ne preko osam polaznika).

Kroz mentorski rad možete da dovežbavate tehnike, radite na razvoju pažnje i navika u učenju ili da radite na konkretnim predmetima za školu ili studije.  

Takođe, ukoliko ste vlasnik produženog boravka ili neformalnog edukativnog centra možete da imate više mentora koji će raditi u vašem sistemu.  

A KAKO DA SE UPOZNAM SA PLATFORMOM I EDUKACIJAMA?

 

Korisne edukacije

Prvi korak ka pokretanju posla je da probate, odnosno da pohađate bar edukaciju o tehnikama čitanja za odrasle. Kada lično, ako već niste, steknete osnovni set kompetencija i sami budete u ulozi klijenta - bez problema ćete moći da preporučite program bilo kome. Osnovna ideja sistema je da eFranšizer može da preporučuje proizvod samo ukoliko je i sam korisnik.

Naravno u okviru eFranšiznog paketa dobijate i poslovni konsalting u oblasti prodaje, komunikacije sa klijentima, administracije i marketinga. Kolege koje vode biznis deo edukacije biće tu za Vas kad god je potrebno kako biste pokrenuli i održavali posao. Mi se ovim poslom bavimo skoro dvadeset godina, tako da na većinu pitanja koja mogu da iskrsnu možemo da odgovorimo. 

KOLIKO KOŠTA E-FRANŠIZA?

 

Ulaganje

Ulaganje u eFranšizu tzv. glavna franšizna naknada iznosi 250€. U tu cenu su uključene sve edukacije za odrasle, franšizno pravo na komercijalnu ekspolataciju imena, obeležja i svih resursa “Škole intelektualnih veština”, konsalting podrška, dizajnirani materijali, naša administracija klijenata i metodičke obuke. 

Osim toga postoji mesečni trošak zakupa platforme od 9€ i to su svi troškovi.

KAKO ZARAĐUJEM?

 

Tri izvora vaših prihoda

Na prvom mestu zarađujete od preporučivanja i komisione prodaje treniga. Prema određenoj skali prema broju uključenih polaznika ostvarujete rabat od 20, 30 ili 40% od ukupne prodaje. Sredstva vi naplaćujete i nama isplaćujete razliku. 

Drugo, prihod ostvarujete od mentorskog rada - gde je Vaš rabat 65% od naplaćenih mentorskih sesija.

Treće, od uključenja novog eFranšizera dobijate 50% prihoda.

KOLIKA JE REALNA ZARADA?

 

Procena zarade

Ukoliko mesečnu uključite recimo 15 polaznika ili starim polaznicima prodate neki dodatni program, imate 10 učenika u grupnom mentorskom procesu, 2 u individualnom i uključite jednog novog eFranšizera zarada bi bila oko 500€ sa trenutnim cenama.

Ovo je neki minimum koji bi trebalo da ostvarite sa oko dva sata rada dnevno.

KOLIKO JE VREMENA POTREBNO DA VRATIM ULOŽENO?

 

Isplativost za mesec dana

Realno je da sa minimumom vremena uloženo vratite u narednih mesec dana. Konkretno potrebno je da uključite recimo desetoro dece u Tesla Kids program (cena je 60€ za tromosecni program), i da prodate 12 licenci za treninge za starije polaznike (po 19€), ili recimo da tri osobe kupe ceo paket edukacija. 

KAKO JE FRANŠIZA OGRANIČENA?

 

Ceo svet

Pošto je eFranšiza online model edukacije  ona nema teritorijalno ograničenje kao klasične franšize. Možete uključiti polaznike iz Novog Sada, Novog Sela ili dijasporu iz Novog Zelanda. 

Na raspolaganju imate sve ljude koji poznaju srpski, bošnjački, hrvatski ili crnogorski jezik  

KAKO DA POČNEM?

 

Napravi korak

Počinjete tako što ćete popuniti UPITNIK i obaviti inicijalni razgovor sa našim timom. Nakon toga, kada odlučite potpisujete ugovor, uplaćujete franšiznu naknadu. U tom trenutku dobijate sve potrebne edukacije i resurse za rad. 

Odslušate trening i krećete sa pripremom vašeg posla. Za pripreme će Vam trebati petnaestak dana nakon čega krećete sa uključivanjem učenika. 

Dakle kao prvi korak KLIKNITE NA LINK i popunite osnovne podatke.Copyright © 2017 Uči lako saznaj kako. Sva prava zadržana. Izrada sajta - GW :: Optimizacija sajta - WBS