Trening Brzo Čitanje za decu


Trening je namenjen deci uzrasta od devet do trinaest godina koja žele da prevaziđu klasične probleme u čitanju poput gubitka pažnje i povećaju stepen razumevanja, prisećanja, kao i brzinu samog čitanja. 

Naš cilj pri kreiranju ovog treninga bio je da mališanima damo dobar alat da tokom raspusta pročitaju lektiru i da u novu godinu u školi uđu sa jednim dobrim alatom pomoću kojeg će učiti sa manje napora. Više o samoj metodici Brzo (dinamičko) Čitanje možete da pročitate na našem sajtu. 


Trening je praktičan i njegov cilj je da kroz dva dana obuke deci omoguće da nauče i usvoje set tehnika i strategija pomoću kojih odmah nakon treninga mogu da krenu sa upotrebom značajno unapređene tehnike čitanja. Sastoji se iz testova i praktičnih vežbi kojima merimo početno stanje, radimo na unapređivanju tehnike, pa svako dete i roditelj, objektivno može da sagleda koliki je porast u efikasnosti do kraja obuke. 

Očekivani rezultat je da svako dete do kraja dvodnevne obuke čita oko 50% efikasnije - što znači da čita brže, bolje pamti i razume pročitano.

Nakon treninga, iako je tehnika već funkcionalna, svaki polaznik dobija i uputstva za vežbu kao i set praktičnih alata za dalji razvoj tehnike.


Dinamika i termin

Trening traje dva dana od 9 do 15h. Sastavljen je od segmenata od po 30 do 45 minuta. Na sredini dana postoji i jedna veća pauza. 


Lokacija

Trening se odvija u našem trening centru kod Novog Merkatora, u Bulevaru Zorana Đinđića 98.


Cena

Cena treninga je oko 50% niža od regularne i iznosi 6,000.00 RSD umesto 12,750.00 RSD 

Uplate se vrše prema instrukcijama na tekući račun škole do 1.7. 2018, odnosno od popune kapaciteta (grupa je veličine do 15 polaznika)

Prijava se vrši telefonom na063 86 43 341 ili putem mejla na info@intelektualnevestine.rs


Dalji razvoj

Tehnika Brzo Čitanje je deo Tesla Kids programa, o kojem možete da pročitate više na sajtu, a koji traje 9 meseci - počinje u septembru i traje do juna sledeće godine.

Copyright © 2017 Uči lako saznaj kako. Sva prava zadržana. Izrada sajta - GW :: Optimizacija sajta - WBS