Krenite Sretni i Pametni u 2018-u!

Doniramo 3000 celodnevnih treninga Brzo Čitanje i Tehnike pamćenja.
Od decembra 2017. i januara 2018. kreće novi TESLA i TED tromesečni program efikasnog učenja po super ceni od 5000 RSD mesečno.
Počeo sa radom Tesla Babies i Tesla Logo Program – programi za rani razvoj dece do 8 godina i program za decu sa teškoćama u učenju (otežano čitanje i smanjena pažnja)
Pročitajte više u tekstu ispod. 

Sada svako može da uči lako!

TESLA

Novi TESLA i TED Program

TRANSFORMIŠI SISTEM UČENJA ZA 90 DANA

Tromesečni mentorski i trening program. Sve tehnike učenja – Čitanje, pamćenje, mape, organizacija učenja. Motivacione strategije. Kontinuirani rad na promeni navika u učenju. Male grupe. Jednom nedeljno, po 90 minuta radnim danima i vikendima. Podeljeno po uzrastima. 17 godina iskustva u prenošenju veštine i navika u učenju sublimirano u 8100 minuta mentroskog i trening rada.

Promotivna cena za prijave u decembru (za bilo koje termine): Avans 4000 i tri mesečne rate od po 5000 RSD (19000 RSD ukupno za ceo tromesečni program)

Više informacija i PRIJAVA na sledećem LINKU

Donirani treninzi u 2017. i 2018.

SRBIJA ČITA – DONIRAMO 3000 TRENINGA GRAĐANIMA SRBIJE

Brzo Čitanje i Efikasno čitanje za odrasle i decu

x (4)Jednodnevni trening o tehnikama i strategijama efikasnog čitanja beletristike i stručne literature. Treninga traje 6 sati (10-16h). Cena u okviru projekta “Srbija Čita” je samo 1,500 RSD – plaća se samo participacija za organizaciju). Materijal Priručnik je obezbeđen i ulazi u cenu. Polaznici treba da ponesu i svoju literaturu (ukoliko žele) za čitanje (i beletristiku i stručno gradivo)

Otvorena je prijava za Beograd (traje do popune kapaciteta): Stariji uzrast: 24., 25., i 27. Decembar, Mlađi uzrast (od 9 do 13 godina): 23. i 24. decembar 2017, 4. i 5. Januar 2018.

PRIJAVA se vrši samo putem ovog LINKA: https://goo.gl/forms/oiCFgrgtJsC7O0iP2

Tehnike pamćenja

EFIKASNO PAMĆENJE APSTRAKTNIH POJMOVA I STRUČNE MATERIJE

Picture2Jednodnevni trening o tehnikama i strategijama pamćenja apstraktnih pojmova, definicija i nabrajanja. Trajanje treninga je 6 sati (10-16h). Cena (plaća se samo participacija za organizaciju): 1,500.00 RSD. Materijal: Priručnik obezbeđen, polaznici treba da ponesu beležnicu. Otvorena prijava za Beograd  za 22. decembar za učesnike starije od 12 godina (prijava traje do popune kapaciteta)

PRIJAVA se vrši samo putem ovog LINKA: https://goo.gl/forms/zvYeaHjpvh9v7ZV32

Tesla Babies

AKTIVIRAJ POTENCIJAL – PROGRAM ZA DECU OD 3 DO 8 GODINA

dreamy-child-girl-draws-with-color-pencils-lying-on-floor-at-homeU periodu između 3. i 7. godine se događa tzv. cvetanje neurona, što se zapravo može prevesti kao “buđenje potencijala” jer su deca tada najotvorenija za podsticaje izgradnje novih veština, sposobnosti i talenata. Zato kažemo da deca u tom uzrastu najbrže uče. Priroda je pružila mogućnost da tada postavimo osnove za sve ono što što želimo da “ugradimo” u dete, za sve izazove sa kojima će se suočavati u životu, i konačno da postavimo osnove za čoveka u kakvog želimo da izraste. Na ovim osnovama funkcioniše TESLA Babies program rane neuralne stimulacije. Odvija se dva puta nedeljno u uzrasnim grupama od 3-4, 5-6 i 7-8. godina.

Cena mesečne članarine za upise do Nove Godine iznosi 5000 din.

U toku je formiranje grupa za Beograd Centar i Novi Beograd i otvoren je upis u postojeću grupu Zvezdara.

Prijava se vrši putem ovog LINKA: https://goo.gl/forms/NLNVMhVjgR3j4IiY2

Tesla Logo

REŠENJA ZA OTEŽANO ČITANJE I NEDOSTATAK PAŽNJE KOD NAJMLAĐIH UČENIKA

Dečaci sa knjigamaUkoliko imate sumnju da vaše dete ima neku od smetnji u usvajanju osnovnog čitanja i u učenju – zakažite procenu! Svako četvrto dete usled multimedijalizacije ima problem sa učenjem čitanja. Ovaj broj je čak 10 puta veći nego što je bio 2005. godine. Procena (assessment) je dijagnostički proces kroz koji logoped procenjuje postojanje ili nepostojanje smetnje u razvoju tehnike čitanja ili fokusa. Traje oko sat vremena i okončava se davanjem izveštaja – nalaza i mišljenja roditelju.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone